Ind_Diva

Ind. Hersenwerk coach voor uw hond & begeleiding bij ongewenst gedrag

Ind-Diva wil u graag haar advies geven waarbij u via hersenwerk ontdekt dat  leren leuk is om samen met uw hond te doen.

wat is nu hersenwerk,dit is een puzzel waarin eten of voorwerpen zijn verborgen en die de zintuigen en het zenuwstelsel van uw hond prikkelen. kleine korte puzzels zijn bedoeld om onze hond te kalmeren ,en af te leiden tijdens het wachten bij de  (dierenarts)  

of gewoon omdat het leuk is.

De hersenkrakers zijn puzzels met meerdere niveau's , doel van de hersenkraker is de hond een echte geestelijke uitdaging te bieden en aan de natuurlijke  behoeft van de hond te voldoen. Daarbij zal ik dan ook alles in het werk stellen om aan uw verwachtingen te kunnen  voldoen en plezier tussen u en uw hond te mogen vergroten.                                                             Binnen mijn  aanbod vind u ook hondenontspanningsmassage en advies bij ongewenst gedrag.  Is dit  wat je  zoekt?  hebt u vragen of opmerkingen, neem dan gerust contact met mij op. Ik hoop u snel terug te zien! Houd mijn website in de gaten voor het laatste nieuws. Er volgt nog veel meer!